Sunday, 15 April 2012

Hari bahagia :)

Assalamualaikum , hye , helloo pembaca semua . sihat ? ok ? bnyk dugaan ? biasa la kan nama lg kehidupan . saya d sini nk mengulas sedikit sebanyak  pasal HARI BAHAGIA yang akan tiba tk lama lg , Oh god so excited mehh , first, mmg sy tk sabar gileerr untuk tempuh hari bahagia pada 3.6.2012 nti , yess akhirnye kan , slame kenal , cukup sabar nga orng2 yang slalu bt crita , hina sy , or bla bla bla ..  kehkehkeh , mmg banyak sngt dugaan dalam alam percintaan ni . mcm2 ok ! sy bersabar dan trus bersabar , akhirnye sy dpt buktikan yang dia akan mengahwini sy .. ALHADULLILLAH :)

Persiapan kawin ? 90% siap , lambat lg kan tp dah 90% siapp , tk nak la nti last mnt terhengeh2 nk buat .. hehehe .. kite orng beli semua brg2 murah je , untuk pakai , untuk kegunaa . kalau beli tk nk guna bt ape kan ? baik tk yah bt hantaran kawin .. hehe . Pelamin ? Pelamin kiteorng ala2 taman g 2 la , tp tk sure sngt .. kiteorng duduk atas buaian . hehehe .. insyallah cantikk ..  Baju ? ok baju lak sy pakai dua psng je , mls nk salin bnyak2 , cukup dua je la . bnyk2 nati tk sempat nk jumpa kwn2 , fmly .. warna bju biarlah rahsiaaa .. hehehe ..

Fuuhh , sggh penat kan bila nk kawin ni ,. tngok happy jer orng nk kawin .. bila dah alami sendiri rasa mcm penat sngt , nk ready smua brg .. bnyk bnda nk kene pk .. Tapi alhamdullillah stakat ni dah bnyk yang kurng menyerabutkan kepala hotak aku ni . kehkehkeh .. Harap2 semua nye berjalan ngan lancar , Amin . :)

No comments:

Post a Comment